Обсмажене м'ясо з цибулею виходить ніжнішим, м'яким і ароматним, проте господині діляться на три види: одні впевнені, що починати потрібно з м'яса, інші стверджують, що спочатку на сковороду слід кинути цибулю, треті ж прихильники одночасної термічної обробки цих продуктів.
"Апостроф" пише, як все ж таки правильно посмажити м'ясо з цибулею.
Слід зазначити, що спочатку однозначно краще смажити м'ясо, яке вимагає значно більше часу на приготування, і цибуля встигне якщо не згоріти, то грунтовно "обсмажитися".
Читайте також: Топ-3 ознаки, що м'ясо зіпсувалося і їсти його не можна
Така ж ситуація, напевно, виникне при одночасному обсмажуванні цибулі з м'ясом.
Досвідчені господині спочатку викладають м'ясо на сковороду і обсмажують майже до готовності. І тільки тоді потрібно додавати порізану цибулю, яка в цьому випадку встигне розкрити свої смакові якості, не перетворившись на вугілля.
Втім, є люди, які на дух не переносять смажену цибулю. Для таких спочатку все ж таки можна посмажити цибулю окремо до золотистого кольору, а потім перекласти її на окрему тарілку. У маслі, що залишилася на сковороді, слід готувати м'ясо, яке насичиться пікантними ароматами овочевої культури.
Нагадаємо, раніше ми писали, як швидко розморозити м'ясо без мікрохвильової печі, щоб воно не зіпсувалося.