RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Фонд Вадима Столара надав захисникам України ще один броньований позашляховик

Благодійний фонд Вадима Столара передав бійцям 3-го батальйону 4-ї бригади Національної гвардії України черговий бронеавтомобіль підвищеної прохідності Land Rover Defender Snatch.

Про це повідомляється на сайті Фонду.

"Сьогодні Благодійний фонд Вадима Столара передає чергову автівку нашим захисникам. З початку війни ми вже передали понад 20 автомобілів до підрозділів Збройних сил України, а зараз саме це авто піде до 3-го батальйону 4-ї бригади Нацгвардії. Це броньовані авто, що для нас особливо важливо – адже вони захищають бійців, а життя наших військових для нас є пріоритетом", – наголосила волонтерка Фонду Наталія Приходько.

Загалом Фондом для потреб ЗСУ було передано вже 21 спеціалізований позашляховик та бронеавто, близько 30 тис. одиниць військового одягу та спорядження, близько сотні квадрокоптерів та тепловізорів. Крім військових, Фонд Вадима Столара допомагає цивільному населенню, зокрема – переселенцям, жителям деокупованих територій, сім’ям, які втратили житло або одного з батьків. Постійно відправляють до гарячих точок продуктові набори, організовують реабілітаційні заходи для військових, а для сімей з дітьми – соціальні програми з відновлення та різноманітні спортивні й психологічні проєкти тощо.

Загалом з початку повномасштабної російської агресії Фондом Вадима Столара разом із засновником було надано допомоги на 229 млн грн.