RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Україні відзначили річницю створення Сил територіальної оборони: звернення командувача ТРВ

Рік тому, 1 січня 2022 року, на підставі закону України "Про основи національного спротиву" було створено Сили територіальної оборони як окремий рід сил ЗСУ - протягом року хлопці та дівчата відстоювали честь та гідність українського народу, продовжують це робити та повністю виправдовують своє звання.

Командувач Сил ТРО ЗСУ генерал-майор Ігор Танцюра з нагоди річниці створення Сил ТРО звернувся до військовослужбовців із привітанням.

Читайте також: На війну не заберуть: кого не торкнеться мобілізація у 2023 році

"Шановні побратими та посестри! Сьогодні ворог намагається зламати нашу волю ракетними ударами по цивільній інфраструктурі. Точаться важкі бої на східному фронті. Фактично окуповані кремлівським режимом в Білорусі накопичуються ворожі сили для удару з півночі. Але виявилося, що в кожному українцеві живе дух переможця, який вкотре прокинувся на світанку 24 лютого. Хто міг тримати зброю - стали до строю. Кожне місто, кожна вулиця були готові до спротиву", - сказав він

Танцюра наголосив, що наразі сили ТРО захищають усю Україну на всіх фронтах - вони стали уособленням єдності нації та жаги до перемоги.

Раніше ми писали, кого можуть призвати у 2023 році.