RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Ірино, з Днем ангела! Гарні побажання іменинникам у прозі та картинках

У понеділок, 16 січня, володарки імені Ірина відзначатимуть День ангела.

"Апостроф" з нагоди такого дня публікує добірку гарних поздоровлень та листівок, якими ви можете порадувати своїх близьких.

Читайте також: Іменини Степана: яскраві привітання у листівках та віршах

З Днем ангела Ірини – красиві привітання

***

З іменинами, Ірочко! Бажаю тобі не витрачати даремно ту силу духу і небесну енергію, яку тобі дарує твоя свята покровителька Ірина. Хочу, щоб ти точно знала, до чого потрібно йти і тягнутися, не зупинялася в дорозі до мрій, відкривала для себе нові горизонти і підкорювала їх! Будь щаслива на шляху до своєї досконалості!

***

Ірусику, бажаю тобі, щоб життя твоє було світлим, як ясний сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, мов зірки у нічному небі, для тебе завжди горять вогники у вікнах твоїх друзів і рідних.

***

Ірина означає "мир". Разом із цим миром ти приносиш ще й радість, приємне спілкування, усмішки та щире захоплення. Бажаю тобі, Ірочко, продовжувати надихати оточуючих своєю жіночою красою і не менш красивими вчинками. З Днем ангела!

***

Ірусю, ти уособлення щастя і миру, поруч з тобою так тепло і надійно! Я бажаю, щоб твоя безмежна любов, доброта і повага до близьких поверталися сторицею. Залишайся років до ста привабливою, впевненою, самостійною і проникливою жінкою, якій все на світі відкрито і видно, як на долоні!

***

З Днем ангела, Ірино! Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. Бажаю тобі міцного здоров'я і сил, везіння, успіхів та удачі у всіх починаннях, здійснення заповітних бажань, вірних друзів і сімейного щастя!

***

З Днем ангела Ірини – красиві листівки

Раніше ми публікували добірку привітань до Дня Святого Василя.