RU  UA

В російських військах бунти? На Донбасі помітили дуже цікавий підрозділ РФ

На Донеччину російське командування перекинуло спецпідрозділ швидкого реагування СОБР для придушення бунтів серед мобілізованих.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомив речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

"Зараз до російських військ на території України прибула велика кількість мобілізованих, які взагалі не мають навиків служби. Вони вимагають від свого командування якихось військових благ, але їм відмовляють у цьому. Саме тому і був викликаний СОБР. Цей спецпідрозділ може бути задіяний як у штурмових діях, так і для придушення бунтів. Чому саме СОБР? Тому що фактично тим самим вони займаються на території росії. Що будуть вони робити з бунтівниками, чи то розстрілювати, чи то репресії до них вчиняти, поки не знаємо. Час покаже", – розповів офіцер.

Як писав "Апостроф", президент росії володимир путін готується до затяжної війни в Україні. Він планує непомітно мобілізувати до 200 тисяч чоловік і намагається зменшити нові обмеження на перетин російського кордону, щоб стримати паніку через можливу другу хвилю мобілізації.