Як прибрати подряпини з екрану смартфона: топ-5 лайфхаків

Очищення від подряпин екрану смартфона, який іноді може вередувати, відмовляючись підключатися до мережі wifi, може бути складним, але є кілька методів, які можуть допомогти зменшити їх видимість.

"Апостроф" ділиться кількома способами, що допоможуть зробити менш помітними "вади" на дисплеї телефону.

1. Застосуйте захисну плівку

Захисна плівка на екрані смартфона запобігає появі нових подряпин і приховає вже існуючі. Захисна плівка також допомагає пом'якшити видимість подряпин.

Читайте: 10 налаштувань для смартфону, які допоможуть зберегти заряд батареї

2. Використовуйте розчинник

Для очищення подряпин на екрані можна використовувати ізопропіловий спирт або спеціальний очисник для екранів. Нанесіть невелику кількість розчинника на м'яку тканину та обережно протріть екран навколо подряпини. Важливо не дуже тиснути при очищенні, щоб уникнути пошкодження екрана.

3. Використовуйте зубну пасту

Для очищення подряпин на екрані можна використовувати невелику кількість зубної пасти. Нанесіть цей засіб на м'яку тканину та обережно протріть екран навколо подряпини. Потім протріть екран м'якою ганчіркою, щоб видалити залишки зубної пасти.

4. Використовуйте бакінг-соду

Для очищення подряпин на екрані можна використовувати невелику кількість бакінг-соди. Змішайте бакінг-соду та воду до отримання густої пасти. Нанесіть пасту на м'яку тканину та обережно протріть екран навколо подряпини. Потім протріть екран м'якою ганчіркою, щоб видалити залишки пасти.

5. Використовуйте автомобільний віск

Невелика кількість автомобільного воску також допоможе приховати подряпини на екрані смартфона. Нанесіть невелику кількість воску на м'яку ганчірку та обережно протріть екран навколо подряпини. Потім протріть екран м'якою ганчіркою, щоб видалити залишки воску.

Важливо пам'ятати, що це методи допомагають зменшити видимість подряпин, але не видаляють їх повністю. Крім того, деякі методи можуть пошкодити поверхню екрана, тому потрібно бути дуже обережним у разі їх використання. Якщо подряпини дуже глибокі, то, ймовірно, потрібно замінити екран.

Нагадаємо, раніше ми писали, чи потрібно вимикати на ніч Wi-Fi на телефоні, щоб він довше не розряджався.

  • Вас може зацікавити:

Як змусити смартфон працювати довше на одному заряді: 6 простих правил

Чи можна лишати зарядку в розетці без гаджета: відповідь експертів

Зашифруйте свої дані: головні поради щодо захисту смартфона від зламу