"Терор має бути покараний": Зеленський прокоментував удар БПЛА по Харкову

Минулої ночі через пожежу після удару "шахедів" у Харкові загинула ціла сім'я: батьки та троє дітей. Найстаршому сину, Олексію, 7 років, середньому, Михайлу, 4 роки, найменший – Павло, йому було 7 місяців.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський, підкресливши, що реальність завжди говорить більше, ніж будь-які слова.

Читайте: Згоріли живцем після атаки "шахедів": фото і подробиці загибелі в Харкові батьків з трьома маленькими дітьми

Він зазначив, що рятувальна операція в Харкові продовжується. "Вдалося врятувати чотирьох людей, і серед них одна дитина. Десятки людей евакуйовані. Усі потрібні служби залучені, і кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога", - пообіцяв глава держави.

Володимир Зеленський висловив вдячність усім, хто підтримує Україну та українців у захисті від російського терору, адже кожен прояв підтримки критично важливий. Утім, наголосив президент, так само важливо розуміти, що терор не може залишатися безкарним і залишатися без справедливої відповіді.

"Терористи повинні програти цю війну, яку вони розпочали. Росія повинна відповісти за кожне зруйноване і знищене нею життя. Тільки так безпека для всіх знов стане частиною реальності", - підкреслив він.

Нагадаємо, що немовля, який разом з іншими двома дітьми та батьками загинуло у будинку після російську атаки дронів, майже перетворилося на попіл.

  • Читайте також:

На Харківщині є влучення в готель та ресторан: фото, відео і подробиці ударів

Війська РФ активізувалися на Харківщині: в ISW проаналізували, чи зможе ворог наступати

В радіусі 200 метрів вибило всі вікна: жахливі кадри зруйнованої багатоповерхівки в Харкові