RU  UA

Випробовують оборону ЗСУ: росіяни стягують резерви на лінії фронту

Російська армія продовжує стягувати резерви на передову в Донецькій та Запорізькій області.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Читайте також: Ворог намагається проламати оборону ЗСУ і несе колосальні втрати: що відбувається на Запорізькому напрямку

З його словами, вже тиждень-півтора спостерігається певне накопичення сил на території Маріупольського району - на межі Волновахського району Донецької області, тобто Вугледар. Аналогічна ситуація також на межі із Запорізькою областю – це Розівка, Пологи і наступні населені пункти, такі як Вербове, Роботине.

"І останніми днями ми знову бачимо великі перекидання і стягування резервів росіян безпосередньо в Грозівку - це вже не Маріупольський район, а Запорізька область, проте і через наш район також. Сьогодні ми бачимо повідомлення про пожвавлення фронту на Роботиному і одночасно з цим ми спостерігали певний рух, зокрема вантажівок, які були обладнані дивними гарматами на кшталт антидронових, і вони перекидались якраз в напряму Запорізької області - скоріше за все, це на сьогоднішній день Роботине", - розповів він.

Водночас головне накопичення резервів ще знаходиться на місці, зауважив радник міського голови Маріуполя.

"Тобто росіяни дійсно сверлять нашу оборону, судячи за все, хочуть зрозуміти, де найбільш слабка ланка і пересувати, зокрема і нашу частину, на посилення цих штурмів", - додав Петро Андрющенко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на півдні перша лінія оборони у росіян "тріщить" з усіх боків.

  • Вас також може зацікавити:

Лізуть, спотикаючись: на що націлилася армія Путіна

Зволікання Європи та вікно можливостей для РФ: які виклики на війні зараз має Україна

В ЗСУ розповіли, як природа може зупинити ворога: унікальний рельєф допомагав вже не раз