"Під стіну, лягайте!" Пацієнти чернігівської лікарні показали відео після удару ракетами РФ

Сьогодні вранці, 17 квітня, ворог вчергове завдав удару по Чернігову – зокрема пошкоджень зазнала одна з місцевих лікарень. В мережі показали фото та відео перших секунд після атаки та наслідків руйнувань.

"Апостроф" зібрав фото та відео з наслідками російської атаки на Чернігів.

Читайте також: Нестача ракет для ППО: Україна стоїть на порозі великих змін

Зокрема в Youtube з'явилось відео того, як переживали ракетний удар відвідувачі та працівники однієї з лікарень Чернігова. На фото можна почути потужний звук вибуху, ударна хвиля після "прильоту" біля лікарні спричинила осипання тиньку та фрагментів стін і стелі. На фоні також можна почути, як відвідувачів лікарні закликали лягати під стінку, щоб уникнути осколкових поранень.

Пізніше місцеві Telegram-канали показали фотографії з наслідками російських ударів. Зауважується, що такі пошкодження отримала одна з лікарень міста. На фото можна помітити, як повибивало вікна та зруйнувало стелю.

Варто нагадати, що вранці, 17 квітня, коли в Україні була оголошена повітряна тривога, ворог завдав ракетного удару по Чернігову – голова Чернігівської обласної державної адміністрації В'ячеслав Чаус вказував на три ракетні удари практично по центру міста.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли перші подробиці удару ворога по Одесі та Кривому Рогу.

  • Вас також може зацікавити:

Українські захисники відбили атаки росіян і знищили всі запущені "шахеди"

Росіяни намагалися штурмувати на кількох напрямках, за добу на фронті 68 бойових зіткнень

Зеленський підтвердив, що росіяни знищили Трипільську ТЕС через "0 ракет для ППО"