RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

"Резерв+ працює в тестовому режимі": в Харкові працівники ТЦК здивували заявою про оновлення даних

В мережі з'явилося відео, на якому працівники ТЦК в Харкові заявляють, що Резерв+ працює виключному в тестовому режимі, тому необхідно звертатися в ТЦК для оновлення даних.

Відео опублікував ресурс ВІЧЕ НСН 2014-2024.

Читайте також: Що робити після оновлення даних у Резерв+: у ТЦК дали пояснення

На відео представник ТЦК повідомляє, що чоловік має їхати до ТЦК, щоб оновити свої дані, оскільки застосунок Резерв+ працює в тестовому режимі.

"Потрібно поїхати в ТЦК... Згідно того закону, що прийняли... Я Вам пропоную проїхати з нами уточнити дані. ... Згідно наказу коменданта... А воно (Резерв+) працює в тестовому режимі", - відповів військовий на вимогу чоловіка назвати підставу необхідності відвідати ТЦК.

Як ми раніше писали, військовий, який нині працює в ТЦК, розповів, що лише 2% військовозобов’язаних, які отримали повістку, приходять з нею до центру комплектування.

Нагадамо, з 18 травня всі чоловіки віком від 18 до 60 років повинні оновити свої дані в будь-який зручний їм спосіб: через ЦНАП, застосунок Резерв+ або звернувшись до місцевого ТЦК та СП, попередньо ставши в електронну чергу. Коли мова йде про зміну прізвища військовозобов’язаного, його місця проживання, номера телефону або ж електронної пошти, то навідуватись до ТЦК не обов’язково і достатньо буде оновити дані в мобільному застосунку.

Раніше ми розповідали, що оновити дані в ТЦК повинні і ті, що виїхали за кордон 10-20 років тому.

  • Вас може зацікавити:

Чи зможуть українці втекти від війни: заява військового

Бронь від мобілізації: які списки ретельно перевірятиме Генштаб

У Запоріжжі може закритись онкоцентр через роздачу повісток працівникам: деталі скандалу

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.