RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Поліція Києва прокоментувала участь свого співробітника в побитті військового у Дніпрі

Співробітник Національної поліції Києва який брав участь в побитті військового був у відрядженні у Дніпрі, та проводив слідчі дії у місті.

Про це розповіла заступниця начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анна Страшок для "Суспільного".

За її словами, чоловік на відео дійсно є співробітником поліції Києва, який перебував у відрядженні, де брав участь у проведенні слідчих дій.

"По їх завершенню правоохоронець вийшов з приміщення на вулицю, став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Надалі до нього звернувся чоловік щодо скоєння злочину відносно його знайомої, у якої відібрали телефон. Співробітник поліції втрутився в інцидент", — повідомила Анна Страшок.

Відомо, що зараз проходить слідче розслідування щодо правомірності дій поліцейського.

Також "Суспільному" розповіли, що слідчі дії, у яких брав участь правоохоронець, не мали жодного стосунку до учасників інциденту з військовим.

На питання про те, як київський поліцейський опинився в Дніпрі, пані Анна сказала, що у випадку, коли досудове розслідування здійснюється працівниками НП Києва, вони за необхідності можуть перебувати у відрядженні в будь-якому місті країни.