RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

​Рекордний улов прикордонників: на Одещині затримано велику групу ухилянтів

Прикордонна служба спільно з СБУ та ДБР затримали в Одеській області 47 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон.

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

Кінцевою точкою в подорожі для 47 ухилянтів та 7 організаторів став район населених пунктів Обжили (Україна) – Плоть (Молдова). Так, на Одещині, під час спроби незаконного перетину державного кордону групою чоловіків між двома країнами, відразу декілька українських відомств провели спецоперацію по їхньому затриманню.

Фото: Віталій Глагола

"Сьогодні [21 червня] о 14:00 прикордонники спільно з СБУ, ДБР та підрозділом "ГрР" успішно провели спецоперацію на кордоні з Молдовою. Виявили 5 транспортних засобів (4 мікроавтобуси і 1 супровідна машина). У цих авто були 47 людей, які намагалися незаконно перетнути кордон, та 7 організаторів", – повідомляє журналіст.

Фото: Віталій Глагола

Також він додав, що наразі тривають слідчі дії та ведеться пошук всіх причетних до цього каналу переправки людей через кордон.

Окрім того, Глагола додав, що за незаконний перетин кордону однією людиною організатори брали від 5 до 10 тисяч доларів.