RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Зеленський розповів, як Єрмак виконує всі його доручення

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Bloomberg вказав, що вважає главу свого офісу Андрія Єрмака потужним менеджером у команді, якого поважає за результат.

Про це передає Bloomberg.

Зеленський наголосив: "Єрмак потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання".

"Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину - ви будете бити по команді. А коли ви доб'єте команду цієї людини - ви почнете бити по цьому президенту", – прокоментував він в інтерв'ю, зауваживши, що це політика тих, хто ним не задоволений.

Зеленський говорить, що ним незадоволені не лише росіяни:

"А мною незадоволені не тільки рускі. Рускі передусім хотіли тими чи іншими спробами знищити мене, тому що для них це план окупації. Один із планів. Так само вони це лобіювали в інших країнах світу. На жаль, не тільки рускі хочуть слабкого президента України. Слабкий президент України - це можливість відірвати від України половину територій, це можливість Україну зупинити по дорозі на вступ до ЄС. Це можливість закрити мені рота, можливість мати іншу людину на чолі України, яка не буде мати вплив на ті чи інші суспільства".


Раніше "Апостроф" повідомляв, що речник президента України Сергій Никифоров зауважив, що Володимир Зеленський не погоджував інтерв'ю зі скандальним проросійським журналістом Такером Карлсоном, яке останній раніше анонсував у своїх соцмережах.