RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Анатолій Анатоліч розповів, який жах настане в разі перемир’я з РФ

Відомий блогер та шоумен Анатолій Анатоліч розповів свою думку про те, які наслідки можуть бути в разі негайного перемир'я з РФ.

Про це він розповів на своїй Instagram-сторінці.

"Про перемир'я, зараз деякі блогери починають писати про перемир'я... Я, як і кожен українець хочу, щоб українці не гинули", - зазначив блогер.

Блогер зазначив, що росіяни хочуть перемир'я на своїх умовах.

"Для того, щоб зрозуміти, що буде після перемир'я - потрібно знати, що хочуть росіяни. Вони хочуть: Донецьку, Запорізьку, Херсонську області та Крим, позаблоковість України, зменшення армії та інше", - каже блогер.

Анатолій Анатоліч порушив питання про людей, які знаходять на неокупованих територіях Запоріжжя та Херсонщини. Тези про перемир'я не враховують думку тих, хто хоче залишиться в вільній Україні.

Також він зазначив, що на цих територія розпочнеться така ж мобілізація, яка була в Донецькій та Луганській областях, де дійсно чоловіків не було на вулицях.

"Хлопці яким в 14-му році було 13-14 вже зараз йдуть воювати проти своїх співвітчизників", - каже Анатолій Анатоліч.

Актор зазначає, що після такого перемир'я через 5-10 років мешканців Запорізької та Херсонської областей підуть воювати проти України, бо росіяни захочуть нові території.

Блогер підсумував, що після декількох таких "перемирїв" "миролюбиві" українці будуть вимагати від Путіна чи його наслідника перемир'я з НАТО.

Як повідомляв "Апостроф", Анатолій Анатоліч розкрив людям сенс фрази Зеленського "будемо боротись до останнього солдата".