RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Із заяв командира "Ахмата" Алаудінова зробили хронологічну відеопідбірку — вийшло ще смішніше

Командира кадировського спецназу "Ахмат" Апті Алаудінов вже неодноразово ставав об'єктом глузувань через свої заяви про операцію ЗСУ в Курській області. Цього разу в одному ролику зібрали всі його перли.

Відеозаписом поділився російський військовий аналітик Ян Матвєєв.

"Конашенков нервово курить осторонь", - зазначив він у підписі до ролика.

Нагадаємо, 6 серпня генерал Апті Алаудінов заявив, що ЗСУ спробували прорватися до Росії, але отримали відсіч, пообіцявши швидке знищення українських резервів. 7 серпня він стверджував, що ситуація не є трагічною і буде вирішена найближчим часом. При цьому він сказав, що ЗСУ пройшли на великій відстані від опорних пунктів кадировців. 8 серпня Алаудінов натякнув на необхідність покарання винних у прориві та зазначив, що Україна зібрала свої останні ресурси.

11 серпня Алаудінов повідомив про стабілізацію ситуації, а 13-15 серпня стверджував, що українські сили більше не можуть просуватися. Однак наступного тижня його прогнози змінилися, і він передбачив завершення боїв лише за два-три місяці. Водночас український наступ продовжувався.

Як повідомляв "Апостроф", Алаудінов потрапив у скандал через відео, на якому назвав Z-воєнкорів "пєтухами" та "чмошниками".