RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Військовослужбовець збирає на протез після складної операції і хоче повернутися до війська – як допомогти

Військовослужбовець Владислав Вежис змінив два протези після ампутації, і після вживлення металевого імпланту в ногу він збирає гроші на третій протез, який відновить можливість ходити.

Про це йдеться в сюжеті каналу ICTV.

Владислав служив у ЗСУ протягом 8 років. Рік тому під Роботино на Запорізькому напрямку він підірвався на міні й втратив ногу. Після того йому поставили протез.

"Ходили, все було більш-менш нормально, але потім почала рости кістка. Я її набив і лікарі сказали, що треба робити реампутацію", - розповідає колишній військовий.

Лікарі вирішили провести йому остеоінтеграцію – коли в кістку вкручується металевий імплант, на який буде кріпитися протез. Наразі Владиславу провели перший етап операції, і він збирає на новий протез. Реквізити для допомоги: посилання на монобанку чи номер картки банки - 5375 4112 2126 8316.

Наразі Владислав кожен день ходить у реабілітаційний центр "Титанові", де йому допомагають збільшити діапазон рухів і м'язову силу. Сам він висловлює бажання повернутися до війська, як тільки зможе встановити протез.

"Хочу скоріше отримати протез і піти далі з пацанами штурмувати посадки", - каже Владислав.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: