RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

12 вересня

Всі новини

Напарник Трампа Венс потрапив у незручну ситуацію з продавчинею пончиків

Помічник Дональда Трампа, сенатор з Огайо Джей Ді Венс в рамках зустрічі з виборцями прибув у штат Джорджія, де з ним трапився кумедний конфуз із продавчинею пончиків.

Про це повідомляє Bild.

Як пишуть журналісти, у штаті Джорджія, де триває запекла боротьба, Венс вирішив зробити фотосесію у забігайлівці "Holt's Sweet Shop", щоб продемонструвати близькість до народу.

Однак продавчиня пончиків за прилавком не впізнала політика і на всі його натяки реагувала доволі неочікувано для нього.

"Я Джей Ді Венс. Я балотуюся у віце-президенти", - заявив він після паузи. На що продавчиня скупо сказала: "Добре".

Далі він спробував врятувати ситуацію та якось зав'язати розмову, спитавши, як давно існує забігайлівка і як давно у ній працюють співробітники. Однак жінка вирішила не продовжувати розмову.

Джорджія є одним із семи штатів, де вирішуватиметься питання про боротьбу за Білий дім. У 2016-му Трамп ледве здобув там перемогу над Хілларі Клінтон, а в 2020 році поступився президенту США Байдену.

За останніми опитуваннями, тільки 27% американських виборців підтримують Джея Ді Венса. Водночас, кандидат у віце-президенти від "республіканців" Тім Уолц має 44% підтримки.

Нагадаємо, кандидат на президентських перегонах в США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що має право на особисті нападки щодо постаті віцепрезидентки Камали Гарріс.