RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Опальний ватажок бойовиків розповів про замах на "сірого кардинала" ДНР в Донецьку

Відправлений у відставку "глава радбезу", а нині командир бригади бойовиків "Восток" Олександр Ходаковський розповів про замах у оккупованному Донецьку на Максима Лещенко, якого раніше сам Ходаковський називав людиною бізнесмена Ріната Ахметова і "сірим кардиналом" ДНР.

Про це Ходаковський написав у своєму блозі на "ЖЖ".

За словами колишнього ватажка бойовиків, після стрілянини поранений Лещенко був поміщений у підвал бойовиків ДНР.

"Кого мені поважати, - цих скороспілих генералів, які отримали нагороди та звання за те, що не гребували виконувати навіть самі неправильні речі, не замислюючись про "цінність" таких "справ", за чиїм наказом би вони не здійснювалися? Або інших "героїв", які загрузли в болоті по самі вуха, розпилюючи владу, і готових йти на всяку погань, лише б всидіти у своїх кріслах, як це трапилося в недавній відомої історії з нашими "віце-прем'єром" і "главою адміністрації", чий поглибившийся конфлікт призвів до того, що віце-прем'єр двічі вистрілив в ногу голові адміністрації, а потім жбурнув його в підвал без надання допомоги, де той мало не віддав кінці. І ці люди стоять на трибунах і "керують" державою?", - пише Ходаковський.

"Так це клоака, яка заслуговує тільки одного – чищення. І вони почнуть прописувати в історії на правах постійних мешканців?", - незадоволений своїми соратниками їх колишній ватажок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко заявив про нібито готувавшийся на нього замах.