RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В Одесі бум на розбійні пограбування: у Авакова показали фото затриманих

В Одесі 20 травня трапилися відразу два зухвалих озброєних напади - на заправку і ювелірний магазин.

Про пограбування АЗС повідомляють на сторінці Патрульної поліції Одеси в соцмережі Facebook.

"Сьогодні, близько 2 години ночі до АЗС, що на вулиці Стовбова, увірвалися 4 чоловіків, і скоїли розбійний напад. Погрожували зброєю, поклали касира на підлогу обличчям, вкрали гроші, спиртні напої, тютюнові вироби та їжу. Після чого злодії взяли касира в заручники на викраденому автомобілі ВАЗ-2101 вирушили в напрямку виїзду з міста", - інформують у прес-службі поліції.

"Потім з машини вийшли три людини, а водій-зловмисник і викрадений касир продовжили їхати далі, але в районі перехрестя "2 Стовпів" заручник зміг вистрибнути з автомобіля, що і привернуло увагу правоохоронців, які перебували на посаді. Автомобіль негайно зупинили. У машині знаходилися раніше викрадені речі. На місце прибув екіпаж патрульної поліції. 28-річний зловмисник, розповів про місцезнаходження свого напарника і того також затримали. В його сумці знаходився травматичний пістолет, яким погрожували на АЗС. Затриманих чоловіків і потерпілого доставили у відділення поліції для подальшого з'ясування обставин", - описують подію в поліції.

Про пограбування ювелірного магазину повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Одесі.

Жінка, що вирішила пограбувати ювелірний магазин, увійшла в приміщення і витягла револьвер, направивши його у бік охоронця. Проте чоловік забрав у неї зброю і затримав зловмисницю.

Повідомляється, що під час затримання нападниця здійснила три постріли, проте ні в кого не потрапила. Жінку доставили в Чорноморське відділення поліції Овідіопольського ВП ГУНП в Одеській області.

Як повідомляв "Апостроф", в Одесі 3 травня невідомі відкрили вогонь по співробітникам одеського "7 каналу".