RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Львові влаштували вибухи: опубліковані фото

У Львові в ніч на 23 травня сталися два вибухи.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

"23 травня о 00:30 у м. Львові на вул. Мельника (Шевченківський район) невстановлена особа кинула невідомий предмет у двір приватного житлового будинку, внаслідок чого стався вибух. Вибухом пошкоджено два легкових автомобілі, постраждалих немає. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області проведено дослідження зі встановлення причини вибуху. Закінчення перевірки – 03:55. Попередній висновок — вибух гранати Ф-1", — наголошується в повідомленні.

"23 травня о 00:39 у м. Львові на вул. Коперника (Галицький район) у дворі приватного житлового будинку стався вибух. Вибухом пошкоджено фасад будівлі, потерпілих немає. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області на місці події проведено дослідження зі встановлення причини вибуху. Закінчення перевірки – 05:10. Попередній висновок – вибух гранати Ф-1", — повідомили в ЛОДА про другий вибух.

"У результаті вибухів постраждалих немає, правоохоронці розслідують усі обставини події та встановлюють осіб зловмисників", — додали в адміністрації.

Фото lviv.depo.ua

Також про вибухи розповіла прес-служба львівської поліції.

"У Львові сьогодні, 23 травня, вночі на двох подвір'ях приватних житлових будинків прогриміли вибухи, внаслідок яких пошкоджено два автомобілі та один з будинків. Постраждалих в результаті вибухів немає. 23 травня о 00:10 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мельника (Франківський район) у Львові невідомий кинув якийсь предмет на подвір'я приватного житлового будинку, внаслідок чого стався вибух. Вибухом пошкоджено автомобілі "Лексус" і "Порш Кайєн", постраждалих немає", — наголошується в повідомленні.

"Цієї ж ночі, 23 травня, о 00:30 в міліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Снопківській, (Галицький район) у дворі приватного житлового будинку стався вибух. Вибухом пошкоджено вікна та фасад будинку, постраждалих немає", — повідомляють у поліції.

"Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні Національної поліції у Львівській області на місці обох вибухів проведені дослідження з визначення причин вибухів. За попереднім висновком експертів, в обох випадках стався вибух гранати Ф-1", — зазначили в правоохоронних органах.

У поліції додали, що за цими фактами відкрито кримінальні провадження.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні п'яний бешкетник у Львові побив шибки в сусідських вікнах, намагався підірвати будинок і побив поліцейських.