Розвідка розповіла про нові великі втрати Путіна на Донбасі

Українська розвідка оприлюднила відомості про великі втрати в рядах російських військовослужбовців, які прибули на окупований Донбас для участі у бойових діях на боці бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

"За уточненими даними, в період 10-13 червня ц.р. втрати особистого, озброєння та військової техніки противника у з'єднаннях та частинах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які продовжували активні штурмові дії проти сил АТО в районі промзони н.п. Авдіївки, Мар'їнки і Новотроїцьке, становлять: 21 загиблий, 15 поранених; два танки Т-64; дві самохідно-артилерійські установки; БМП; три міномети; п'ять вантажних автомобілів "Урал"; апарат на зв'язку на базі автомобіля "Урал" зі складу 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) і 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк)", - інформують у ГУР.

Крім того, за даними розвідки, в районі Мар'їнки вбито 11 російських військовослужбовців, а ще 21 - поранено.

"Також знищено три танки Т-72; дві самохідно-артилерійські установки; три 122-мм гаубиці Д-30; п'ять 120-мм мінометів; два БТРи; вантажний автомобіль "Урал" зі складу 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) і 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк); район н.п. Новотроїцьке: шість загиблих, дев'ять поранених; самохідно-артилерійська установка; два 120-мм міномети; БТР зі складу 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка)", - повідомляють у розвідці.

Як повідомляв "Апостроф", втрати бойовиків та російських військових на Донбасі у травні цього року становлять 180 осіб загиблих і близько 190 поранених. При цьому 80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих — кадрові російські військовослужбовці, переважно з підрозділів спеціального призначення.