Розвідка дізналася про свіжі втрати воїнів Путіна на Донбасі

Українська розвідка оприлюднила відомості про великі втрати, які понесли за останні два дні прибули на окупований Донбас для війни в рядах бойовиків російські військовослужбовці.

Про це повідомляють на сторінці Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України в Facebook.

"Зафіксовані чергові втрати особового складу з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 17 червня в лікарні №1 і №2 н. п. Макіївка з району н. п. Ясинувата доставлені шестеро поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) і 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК; 18 червня загинуло п'ятеро і поранено троє військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК, а також 7 окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК", - інформує розвідка.

"З метою приховування разі загибелі прапорщика Клипного Ігоря Анатолійовича, 14.06.70 р. н., командуванням 3 омсбр прийнято рішення про звільнення даного військовослужбовця з військової частини "попереднім числом", а також оформлення його як цивільної особи у лікарні н. п. Горлівка", - діляться інформацією в ГУР.

Як повідомляв "Апостроф", втрати бойовиків і російських військових на Донбасі у травні цього року становлять 180 осіб загиблих і близько 190 поранених. При цьому 80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих — кадрові російські військовослужбовці, в основному з підрозділів спеціального призначення.