RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Стало відомо про наругу над прапором України на Донбасі

У селищі міського типу (Донецька область), 28 червня, у День Конституції, на підлозі перед входом в будівлю селищної ради виявили державний прапор України зі зламаним древком.

Про це повідомляє прес-служба Краматорської прокуратури.

В чергову частину Слов'янського відділу поліції звернулася голова Билбасовского селищної ради Донецької області з повідомленням про наругу над прапором.

Згодом було встановлено, що прапор демонтований з розташованого неподалік будівлі Билбасовского опорного пункту поліції Слов'янського відділення Національної поліції України

Повідомляється, що відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) КК України.

Проводяться необхідні оперативно-слідчі дії щодо встановлення особи, яка вчинила вказаний злочин, притягнення її до кримінальної відповідальності. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", на початку червня вандали осквернили прапор України, який був намальований на постаменті знесеного пам'ятника Леніну на головній площі Миколаєва.