RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Відео з убивцями Шеремета: одного з кілерів побачили п'яним

Екс-голова оперативної секції по справах терактів Відділу по боротьбі з Кримінальним тероризмом і вбивствами поліції Варшави, а нині експерт City Security Анджей Мрочек вважає, що один з кілерів, який закладав вибухівку під автомобіль, при вибуху якого загинув журналіст Павло Шеремет, можливо, перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Слова Мрочека передає "Белсат".

"На цьому відео жінка підкладає бомбу під машину, і в неї виникає проблема з її кріпленням. Вибуховий пристрій було на магніті, але не кожну машину можна підкласти вибухівку на магніті, так як автомобілі іноді мають алюмінієві елементи. Чоловік, який її страхує, видно напідпитку. Видно, що це той самий чоловік, який стояв на перехресті. Така ж шапка і злегка кульгавий. Він може робити вигляд, що п'яний. Спочатку він не хитається, а потім перестає", - сказав польський експерт.

За його словами, дівчина, яка фігурує на відео, має характерну зовнішність: вона молода, тендітної статури, тому в української поліції не повинно бути проблем з її пошуком.

"Я думаю, вони отримали гроші за закладку вибухівки і, можливо, самі не знали, що роблять. Замовник їм невідомий. У них там сумка також характерна. Вибачте мені нескромність, але їх вже давно повинні були затримати. Треба шукати цю жінку на записах камер спостереження з перехрестя, де був вибух. Вона повинна була бути. Або в момент від'їзду машини Павла, або десь на його шляху до перехрестя. Вона на 100% там", - наголосив Анджей Мрочек.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Мрочек вказав на відео можливого винуватця загибелі Павла Шеремета.