RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Бойовик з Росії вразив мережі причиною приїзду на Донбас

Бойовик з Росії вразив мережі заявою про те, що причиною його приїзду на Донбас для участі у війні з Україною стало прагнення "до самореалізації".

Відео з одкровеннями бойовика з'явилося на сторінці спільноти Begemot в Facebook.

"Залізна логіка російського світу. У мене вдома все хе*ово, тому я приїхав "самореалізовуватися" в чужу країну і буду вбивати укропів", - прокоментували відео в співтоваристві.

"Нормально, незадоволений владою в Росії,їде вбивати в чужу країну", "Жесть, так не з того боку "лепту вносить", допомагає розвалити Україну і створити осколок Московії на сході, - повний бардак в головах", "Чувак, якщо ти незадоволений олігархічною владою у себе в країні, то тобі на Майдан треба. Ан ні, на Майдан страшно...", "Незадоволені олігархічною владою в Росії, там нічого не можемо зробити, приїхали сюди самореалізовуватися... ох*ть", "І з його слів це основна причина у всіх таких...", "Це ж треба бути таким дебілом. І як земля таких носить...", - дивуються користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно журналістка Маринка Данилюк-Ярмолаєва висміяла відео, на якому бойовик ДНР з Росії плутано намагається пояснити причини свого приїзду на Донбас для участі у війні з Україною.