RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Миколаєвом затримали водія з неймовірною дозою алкоголю в крові: опубліковані відео

На під'їзді до Миколаєва співробітники патрульної поліції затримали 11 вересня водія, у якого під час перевірки виявили концентрацію алкоголю в крові, яка в 20 разів перевищує норму.

Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

Автомобіль Peugeot Partner, який заносило з боку в бік, періодично з'їжджав на узбіччя і ледь не влаштував ДТП, помітили водії, які їхали по трасі Одеса-Миколаїв.

Поліція наздогнала авто і змусила водія зупинитися. Чоловік довго не хотів проходити перевірку на вміст алкоголю в крові. У підсумку алкотестер показав 4,1 проміле (4-я ступінь сп'яніння) при нормі 0,2 проміле.

Згідно з новим законодавством мінімальне покарання водієві повинно скласти 10 тисяч гривень та позбавлення прав строком на один рік.

Зазначимо, що, на думку вчених, смертельна доза алкоголю становить 5-6 проміле, а сильне сп'яніння настає за 2,5 проміле.

Як повідомляв "Апостроф", в Мукачево співробітники патрульної поліції затримали прокурора, який, імовірно, знаходився в нетверезому стані за кермом автомобіля "Форд" і намагався втекти від правоохоронців.