RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Мережі розбурхав страшний злочин під Донецьком

Журналіст Юрій Бутусов вразив користувачів соцмереж своєю розповіддю про страшний злочин, який відбувся в Авдіївці Донецької області.

Про це Бутусов написав на своїй сторінці в Facebook.

Він повідомив, що в Авдіївці вбили і згвалтували жінку, але співробітники поліції швидко злочинця оголосили в розшук і заарештували "за гарячими слідами".

Нова патрульна поліція Слов'янська та Краматорська затримала підозрюваного у вбивстві 23-річного чоловіка, коли він їхав автобусом в Росію. Бутусов пише, що вбивця, мабуть, оголосив би себе "Борцем за російський світ".

Він також високо відзначив результати, які дає співпраця нової поліції з досвідченими розшуковцями.

Пост Бутусова зібрав понад 700 лайків і понад 60 перепостів.

"Працює. А ви сумнівалися", - прокоментував діяльність патрульної поліції нардеп Мустафа найєм.

"У Слов'янську дуже гідний начальник патрульної поліції Олександр Малюк", "Був преподом у ще курсанта Сани Малюка. А потім вже і тренером як у кандидата в патрульну поліцію. Гідний! Пишаюсь!", "Малюк на висоті. Впевнений, затримання було жорстким", "Шкода, що не вбили при затриманні", "Позбавити українського громадянства і викинути до шарiкових в "Лугандон", "Мерзота!", "У Слов'янську ходять автобуси на Росію. Далі можна не продовжувати", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в серпні на території, контрольованої бойовиками ЛНР, сталося жорстоке вбивство начальника так званого ДАІ міста Ровеньки.