RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Дніпрі депутата атакували викруткою: з'явилися фото і подробиці

На депутата Дніпровської міськради від "Опозиційного блоку" Сергія Суханова увечері 26 вересня напали з викруткою на в'їзді в Придніпровськ.

Про напад постраждалий написав на своїй сторінці у Facebook.

Суханов зазначив, що раніше на нього чинили фізичний тиск. Крім того, невідомі порізали гальмівні шланги на його автомобілі.

"До мене, за тиждень до вчорашнього інциденту, приїжджали безпосередньо в будинок. Останній раз пояснити, що зі мною говорити вже не будуть, що я не розумію, з ким зв'язався. Приїхав хлопець, для хоробрості прихопивши з собою декількох друзів. Дуже спортивної статури. Прийшли в той момент, коли вся моя сім'я їла у дворі на вулиці. За столом була дружина, наші діти і ще п'ять дітлахів з нашої вулиці. Ми часто з дружиною накриваємо стіл для всіх друзів Микити і Данила. Хлопці зайшли у двір без запрошення, але були чемними. Зовнішній вигляд хлопців моїй дружині все сказав. І вона швидко відвела дітей у будинок. Розмова тривала години півтори. На питання звідки адреса? Він сказав, у нас на тебе є все, і чітко розповів про машини, на яких я пересуваюся, про школу та дитсадок моїх дітей, де живуть мої батьки і батьки моєї дружини. Після цього годину ми говорили без теми. Я не зрозумів, що це було, тягнули час або щось хотіли дізнатися. Одне з питань. Що ви думаєте про смерть Гонгадзе? І в такому дусі всі питання... В органи правопорядку не звертався. Та і з чим? Прийшли, поспілкувалися та пішли. Були чемними, говорили спокійно, представились друзями. Змінив машину, будинки поставив на охорону. Думав достатньо. Ну не в Сомалі ж живемо. А от помилився", - написав депутат.

Також інцидент з Сухановим прокоментував народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул.

Як повідомляв "Апостроф", в липні невідомі напали на депутата Чорноморської міської ради Одеської області України від партії "Батьківщина" Василя Бугайчука, простреливши йому ноги.