RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Час братися за Обаму: путінці дивно відреагували на новий землетрус в Італії

Новий землетрус, який стався в Італії в ніч на 3 листопада, викликав дивну реакцію в прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Цю новину обговорюють на російському пропагандистському ресурсі "РИА Новости".

Як стало відомо, епіцентр нового землетрусу знаходиться в італійській провінції Мачерата. Магнітуда підземних поштовхів становила 4,8, бали. Зазначається, що коливання добре відчувалися в італійській столиці - Римі. Поки невідомо, які руйнування спричнив цей землетрус і чи є жертви.

"Та годі вже італійців трясти, час братися за північно-американський континент. Там дуже чекають", — прокоментував новину користувач сайту "РИА Новости" з ніком Синдбад.

"Такий рівень сейсмоактивності... як би не прогавити щось серйозне", "Так і до жовтої цегли недалеко. Невже починається потихеньку?", "Що ви маєте на увазі під серйозним? Чи не Везувій згадали?", "Ось тобі і розкрили кордон", "Невже метеорологічна зброя ХАРП знову спрацювала?!" — коментують інші користувачі російського сайту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 30 вересня, вже стався землетрус у центральній Італії. Очевидцем цієї події став відомий український музикант Святослав Вакарчук: він відчув поштовхи, коли перебував у Римі.