RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У Рівному п'ять патрульних екіпажів влаштували гонитву за BMW X6: опубліковано фото і відео

У ніч на 31 січня у Рівному п'ять екіпажів патрульної поліції влаштували погоню за автомобілем BMW X6 з нетверезим водієм за кермом. Про це повідомила прес-служба поліції міста у Facebook.

Проїхавши на червоний сигнал світлофора, водій BMW X6 проігнорував вимогу патрульних зупинитися і спробував втікти.

Як повідомляють в поліції, під час переслідування водій рухався по зустрічних смугах, перетнув суцільну лінію і подвійну суцільну лінію, рухався на червоне світло світлофора, йшов на прямий таран патрульних автомобілів. Один раз при різкому повороті авто ледь не перекинулося.

Пізніше, рухаючись зі швидкістю приблизно 200 км/год., водій наїхав на вибоїну на дорожньому полотні і пошкодив переднє праве колесо.

Поліцейські вирішили взяти автомобіль в "коробку" - так зване блокуюче кільце - після чого вдалося зупинити автомобіль утікача, і застосувавши силу, одягнути на порушника кайданки.

Водієм виявився 23-річний житель Вараш з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Тест на алкоголь показав 1, 27 проміле алкоголю в крові.

На правопорушника склали одразу кілька адмінматеріалів — за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння), ст.122-2 (за незупинку на вимогу поліції), постанова за ч.2. ст.122 об'єднана з ч.1 ст.126 (за проїзд на заборонений сигнал світлофору та за те, що не пред'явив для перевірки посвідчення водія відповідної категорії).

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 27 вересня у Києві поліція влаштувала нічну погоню за п'яним водієм на Mazda, який при затриманні чинив правоохоронцям відчайдушний опір.