RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У центрі Львова протестувальники запалили шини: опубліковано відео

Під будівлі Апеляційного суду Львівської області активісти запалили шини і заявили про готовність до більш радикальних дій, передає Укрінформ.

Таким чином учасники акції протестують проти рішення колегії суддів відпустити під заставу підозрюваного в організації замаху на львівського бізнесмена, власника "Львівського холодокомбінату" Богдана Копитко.

"Це багаття під Апеляційним судом області - наше попередження про готовність до більш радикальних дій", - зазначив один з активістів.

Багаття з шин загасили пожежники.

Напередодні колегія обласного Апеляційного суду прийняла рішення випустити під заставу в 1,5 млн грн Дмитра Гаврилюка, який підозрюється в організації замаху на Копитко. В результаті підриву його автомобіля 29 серпня 2016 року загинули троє охоронців.

Своє рішення судді пояснили недостатністю доказів.

Обурені рідні і співробітники загиблих - працівники ВАТ "Львівський холодокомбінат" - заблокували двох суддів в залі засідань і змусили главу колегії написати заяву на звільнення. Третій суддя пішов на лікарняний.\

Нагадаємо, 16 вересня 2016 року у Рівному з вогнепальної зброї було убито голову інженерно-технічного відділу місцевого СІЗО.