RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Аваков повідомив про затримання підозрюваного у вбивстві журналіста: опубліковано фото

Поліцейські Черкаської області спільно з колегами з Департаменту карного розшуку Нацполіції після тривалих пошуків затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Василя Сергієнка.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook та опублікував фото затриманого.

"Троє негідників, яких підозрюють у цьому жорстокому злочині, - вже на лаві підсудних, а цей - перебував у розшуку за ст. 146 "Викрадення людини" і ретельно ховався", - написав міністр.

Підозрюваного вистежили в Васильківському районі Київської області і влаштували йому засідку. Під час затримання чоловік хотів втекти і своїм авто протаранив машину поліції. За словами Авакова, спецназівцям довелося відкривати вогонь.

Аваков нагадав, журналіста Василя Сергієнка, який був активним учасником Майдану і був відомий своїми антикорупційними розслідуваннями, викрали з будинку в Корсунь-Шевченківському. Чоловіка забили до смерті і закопали у лісі в квітні 2014 року.

Як повідомляв "Апостроф", правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві жителя села Люхча Сарненського району Рівненської області.