RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

З'явилося фото колишнього СБУшника, який повторно втік з колонії

У Полтаві, з Крюківської виправної колонії, втік ув'язнений Дмитро Нерченко, в місті оголошено план "Перехоплення".

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Правоохоронці зазначили, що Нерченко відбував покарання за сукупність злочинів, передбачених статтями 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ст.15 ст. 393 (замах на втечу з місця позбавлення волі) Кримінального кодексу України.

Місцеве видання "Полтавщина" повідомило, що Нерченко є колишнім капітаном СБУ, його було засуджений за розбій і викрадення автомобілів. Крім того, до цього у нього вже були успішні спроби втечі з місць позбавлення волі.

Як розповіли журналісти, утікач - уродженець Феодосії, йому 36 років. У жовтні 2010 року він був засуджений Кіровським райсудом Автономної Республіки Крим до 10 років ув'язнення. Майже відразу втік з в'язниці, але знову був затриманий.

Після повторного засудження в червні 2011 року Нерченко відбував покарання в Менській колонії Чернігівської області. З реєстру судових рішень відомо, що у жовтні 2016 року його перевели з Менської до Крюковської колонії на полегшені умови тримання та з мінімальною охороною

Нагадаємо, в січні 2017 року у місті Кідапаван на Філіппінах в результаті збройного нападу на в'язницю втекло 158 в'язнів.