RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під вогнем житлові квартали: в штабі АТО повідомили тривожні новини по Донбасу

У вівторок, 13 червня, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою. Так, з початку доби бойовики 16 раз обстріляли позиції українських військових, один боєць поранений.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО протягом сьогоднішнього дня істотних змін не зазнала і характеризується як напружена, але стабільна і повністю контрольована силами операції", - йдеться в повідомленні.

Так, на Приморському напрямку терористи обстріляли житловий сектор населеного пункту Ольгинка, де в результаті вибухів артилерійських снарядів пошкоджені три житлових будинки, жоден цивільний житель не постраждав.

Крім того, ворог атакував позиції ЗСУ в районі Чермалика, Водяного, Талаківки і Павлополя. На Донецькому напрямку бойовики обстріляли опорні пункти сил АТО в районі Пісків і Авдіївки, а також поблизу Невельського.

Відзначається, що на Донецькому напрямку бойовики в черговий раз обстріляли українські позиції в районі Новотошківського і Кримського.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в результаті вогню українських військових на провокації терористів так званих "ДНР"-"ЛНР" під Жолобком бойовики зазнали серйозних втрат.