RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Вінницею підлітки влаштували смертельну ДТП з вантажівкою: опубліковані фото і відео

У понеділок, 19 червня, в селі Якушенці під Вінницею зіткнулися "КамАЗ" і позашляховик "Suzuki Grand Vitara", в результаті чого постраждали водій іномарки та п'ятеро його пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

Відзначається, що один з потерпілих помер до приїзду бригади швидкої допомоги.

"Аварія сталася близько 23:00 в с. Якушенці поблизу місцевого кафе. 19-річний водій автомобіля "Suzuki Grand Vitara" зіткнувся з "КамАЗом", який рухався попереду в попутному напрямку. Від удару позашляховик, в якому, крім водія, перебували ще п'ятеро неповнолітніх пасажирів, перекинувся", - йдеться в повідомленні.

Один з потерпілих - 17-річний житель Вінниці - загинув на місці події. Четверо пасажирів, серед яких троє дівчат, з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані. Після надання медичної допомоги двох дівчат лікарі відпустили додому.

У поліції уточнили, що водій "Suzuki Grand Vitara" з політравмою та численними переломами знаходиться в лікарні.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів в сфері транспорту слідчого управління ГУНП Олександр Тютюнник, слідством призначено проведення низки експертиз, за результатами яких буде встановлена причина ДТП.

Наразі слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення водієві загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Івано-Франківській області військовослужбовець насмерть збив 10-річну дитину.