RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Люди з великої літери: мережу вразила неймовірна історія порятунку потопаючих в США

Мережу вразила історія про те, що відпочивальники на пляжі Панама Сіті Біч у Флориді (США) організували живий ланцюг з більш ніж 70 осіб, щоб врятувати потопаючу сім'ю.

Про це повідомляє The Telegraph.

Відзначається, що все почалося з того, що двох дітей віднесло течією в море. Кілька членів сім'ї і добровольців з пляжу спробували врятувати їх, але горе-рятувальників теж віднесло в море.

За даними журналістів, протягом 20 хвилин вони безуспішно намагалися вибратися на берег.

Тоді було прийнято рішення створити живий ланцюг, щоб доставити потопаючих на берег. У ланцюзі брали участь навіть ті, хто не вмів плавати.

"Спостерігати, як люди різних рас і статей діють спільно, щоб допомогти абсолютно незнайомим людям, просто дивно!" - каже плавчиха Джессіка Сіммонс, яка однією з перших кинулася на допомогу.

Протягом 30 хвилин живий ланцюг врятував 9 дорослих і 2 дітей з води. Серед врятованих відпочиваючих була 67-річна жінка, яка пережила в воді серцевий напад. Зараз вона в лікарні і її стан стабільний.

Як повідомляв "Апостроф", в Туреччині під час відпочинку раптово померла восьмирічна дівчинка з України. Інформацію про загибель дитини підтвердили в Посольстві України в Анталії.