RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Немає запалу: російський журналіст озвучив прогноз по майбутнім протестам в РФ

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що, якщо навіть опозиціонер Олексій Навальний набере на президентських виборах в РФ 90% голосів, то до влади його просто так не допустять.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу".

"Вирішуватися це буде не на виборах, а на вулиці. Але ситуація до барикад ще не дозріла. Люди не готові виходити на барикади, тому в 2018 році нічого не буде. У Москві бабла ще повно", - зазначив Бабченко.

За його словами, з регіонів нічого не почнеться, тому що там досить бідне населення, яке навіть не знає, що таке жити в достатку.

"У мене село за 500 кілометрів від Москви. Там таких слів, як курс долара і барель нафти, не існує взагалі. Це інший всесвіт. У Росії в регіонах ніколи не вирішувалося нічого. У регіонах вже йдуть активні бунти", - підкреслив Бабченко.

Журналіст уточнив, що питання в тому, коли ситуація дійде до того, що в Москві на Красну площу вийде півмільйона людей. Бабченко додав, що не думає, що протести почнуться, наприклад, в Калінінграді і що їх підніме інтелігенція.

"Все зруйновано. Тому в Росії граната є, а запалу вже немає", - підсумував він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Поки Росія не бомбить Київ, Європа не рветься воювати за Україну - Аркадій Бабченко".