RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Стало відомо, як і чому в адміністрації Порошенка почали "мочити" Авакова

Після фейку про затримання заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна на хабарі в політичних колах заговорили про те, що Адміністрація президента намагається за допомогою найближчого оточення дискредитувати міністра МВС Арсена Авакова.

Про це "Апострофу" повідомили джерела.

Так, міністр внутрішніх справ на сьогоднішній день є ще і одним з найвпливовіших функціонерів партії "Народний фронт" - партнерів "Блоку Петра Порошенко" по парламентській коаліції.

"Джерело "Апострофа" в політичних колах зазначає, що Арсен Аваков став дратувати оточення президента і самого Петра Порошенка своєю зайвою самостійністю. Також, за словами співрозмовника, не варто скидати з рахунків і давній конфлікт міністра внутрішніх справ з генпрокурором Луценко (Юрієм Луценком - ред.), який фактично підтвердив обшуки у Трояна", - сказано в повідомленні.

Джерело уточнило, що Луценко - це по суті Порошенко, хоч він і намагається зараз показувати незалежність.

За словами співрозмовника, наближеного до оточення президента, зараз з боку Банкової задіяні величезні ресурси для дискредитації Авакова і всього "Народного фронту".

"Народний фронт" підгодовує в суспільстві негативний імідж Порошенка як слабкого президента, який не здатний впоратися з Путіним, заробляє на крові, "друг Ахметова"... Для нейтралізації цієї групи, перш за все - Авакова, зараз кинуті піар-ресурси Банкової ", - підсумувало джерело.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Заважає президенту: Банкова пішла проти Авакова".