RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Стоячий" Інтерсіті: з'явилися нові подробиці скандалу

Причиною несправності електропоїзда "Тарпан" став сторонній предмет на рейках, через що пасажирам довелося їхати в іншому, більш тісному поїзді стоячи.

Про це повідомляє прес-служба Крюківського вагонобудівного заводу.

Фахівці заводу разом із залізничниками з'ясували причини, які не дозволили швидкісному міжрегіональному електропоїзду "Тарпан" вийти в рейс 13 серпня по маршруту "Дарниця - Київ - Одеса".

"Як повідомив нам технічний директор КВБЗ Максим Крамаренко, в поїзді в результаті зовнішнього механічного впливу пошкоджений трансформатор. Сталося потрапляння в нього стороннього предмета, деформація корпусу, як наслідок - витік масла. Про це складено відповідний акт. Для продовження експлуатації необхідно провести ремонт трансформатора", - розповіли на заводі.

Також відзначили, що це вже не перший випадок на залізниці, коли сторонні предмети на шляхах ламають електропоїзди "Інтерсіті +". Так, 29 липня, поточного року електропоїзд "Хюндай Ротем" зіткнувся з автомобілем, який власник залишив на рейках.

Як повідомляв "Апостроф", раніше, 13 серпня, в поїзді класу Інтерсіті сполучення Одеса-Київ не вистачило місць на всіх пасажирів, через що багатьом з них довелося їхати стоячи в проходах.