RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Києвом стався вибух: з'явилися подробиці і фото

У Бориспільському районі Київської області в нежитловому приміщенні стався вибух, в результаті якого постраждало двоє людей.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Київській області.

"17 серпня чоловік з дружиною, жителі села Мирне, в недобудованій вбиральні на території свого домоволодіння виявили дерев'яну хлібницю. Під час її відкриття спрацював закладений вибуховий пристрій", - розповіли в поліції.

Подружня пара отримала осколкові тілесні ушкодження: 31-річного чоловіка доставили в лікарню, а 28-річна дівчина від госпіталізації відмовилася. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції і фахівці-вибухотехніки. Залишки вибухового пристрою вилучили і направили на експертизу. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв "Апостроф", раніше 4 серпня, в Святошинському районі Києва на березі озера Нивка чоловік підірвав себе гранатою.

Нагадаємо, 28 липня, в Білій Церкві на Київщині, прогримів вибух біля приватного будинку, в результаті якого постраждали чоловік і жінка-підприємці.