RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Таджикистані президент знайшов вчителю наречену в подяку за вірш: опубліковані фото і відео

Учитель Саідшо Асроров написав вірш про президента Таджикистану Емомалі Рахмона. На знак подяки за це той організував йому весілля.

Про це повідомляє "Настоящее время".

Відзначається, що 16 серпня 23-річний учитель історії з глибинки Саідшо Асроров був присутній під час робочого візиту в кишлак Заргар Бохтарського району.

Так, Асроров підійшов до мікрофону і заявив, що "щасливий" нарешті побачити главу держави на власні очі. Потім він прочитав написані на честь глави держави вірші.

"Я, як молодий учитель, відчуваю себе найщасливішою людиною, бо маю честь говорити, стоячи перед вами, шановний лідер нації", - сказав учитель.

У відповідь Емомалі Рахмон поцікавився у Саідшо, чи має він дружину. Той відповів, що ні. Тоді президент доручив районній адміністрації знайти йому наречену і допомогти з весіллям.

За даними видання, чиновники відразу знайшли наречену для вчителя. Нею стала юна медсестра з місцевої лікарні. Сватати дівчину поїхала ціла делегація місцевих чиновників на чолі з заступником начальника відділу ідеології Бохтарського району.

Новоспечена наречена попросила тільки, щоб після весілля вона могла продовжувати працювати.

Фото: currenttime.tv

Як повідомляв "Апостроф", раніше в прифронтовій Авдіївці зіграли весілля бійця АТО і військового медика.