RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Аваков провів перестановки в керівництві Нацполіціі

Наказом міністра внутрішніх справ Арсена Авакова полковник Віталій Невгад призначений заступником голови Національної поліції України.

Про це в середу, 13 вересня, повідомляє прес-служба відомства.

Відзначається, що до цього часу Невгад обіймав посаду начальника ГУ Нацполіціі в Донецькій області.

"Він приїхав в Донецьку область у важкі часи і доклав максимум зусиль, щоб сформувати потужний колектив слідчих, який зараз документує наслідки обстрілу", - сказано в повідомленні.

Невгад відразу після закінчення в 1998 році Української академії внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство" працював 3 роки слідчим і старшим слідчим Білоцерківського міського управління ГУ МВС України в Київській області, після чого очолив лінію слідства в вищевказаному управлінні.

У 2010 році був призначений першим заступником начальника слідчого управління ГУ МВС України в Київській області, де працював до початку агресії РФ.

З грудня 2014 переїхав в зону АТО, де працював першим заступником начальника ГУМВС України в Донецькій області та очолив слідче управління.

З листопада 2015 в зв'язку з формуванням Національної поліції був призначений на пост заступника начальника ГУ Нацполіціі в Донецькій області - начальника слідчого управління.

У той же час поліцію Донецької області очолив Микола Семенишин. Так, нового керівника представив 13 вересня в Маріуполі перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий під час робочого візиту в Донецьку область.

Відзначається, що Семенишин до цього очолював поліцію Хмельницької області.

"Микола Семенишин народився 25 листопада 1969 на Хмельниччині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав в 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам'янець-Подільському Хмельницької області. Згодом працював в підрозділах карного розшуку і на керівних посадах підрозділів правоохоронних органів Західної України", - додали у відомстві.

Фото: npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі обурила нахабна поведінка поліції в Києві.