RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Під Харковом вирує масштабна лісова пожежа: опубліковані фото

У п'ятницю, 22 вересня, в Харківській області на території 126-го кварталу Красноградського лісництва в районі населених пунктів Мартинівка, Наталине і Добренко виникла пожежа.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

"До місця події направлені підрозділи ДСНС в кількості 26-ти відділень на автоцистернах. З них 3 автоцистерни лісгоспу, 2 автоцистерни і 2 одиниці пристосованої для цілей пожежогасіння техніки добровільних протипожежних формувань підприємств Красноградщини, а також 200 осіб особового складу ДСНС і 25 працівників лісгоспу. Також до місця пожежі направлено 60 курсантів та 10 офіцерів Національного університету цивільного захисту України", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що лісова пожежа розповсюдилася на площу близько 70 га і охопила 126-й, 127-й, 156-й і 118-й квартали. Поширенню вогню сприяла вітряна погода.

У даний час вживаються заходи щодо припинення просування вогню до населених пунктів. На місці пожежі організовано штаб по її ліквідації, працює і мобільна оперативна група Головного управління ДСНС України в Харківській області.

Фото: dsns.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Ростова-на-Дону (Російська Федерація) загорівся десятиповерховий готель Torn House.