RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В Одесі екстрено приземлився літак з Москви

У вівторок, 31 жовтня, в міжнародному аеропорту "Одеса" здійснив екстрену посадку літак, який прямував з Москви до Туреччини.

Про це на своїй сторінці в Fаcebook повідомив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

За його словами, літак турецької авіакомпанії здійснював рейс з московського аеропорту "Домодєдово" в Туреччину, проте в зв'язку з виниклою на борту лайнера позаштатною ситуацією був змушений приземлиться на найближчому аеродромі.

"Виникла нештатна ситуація, один з пасажирів поскаржився на стан здоров'я, а саме на розлад шлунка і довгий час перебував в приміщенні туалету. Екіпаж, з огляду на підозрілі дії пасажира, провів детальний огляд туалетної кабіни і виявив в приміщенні приховану підозрілу сумку. Знахідка змусила екіпаж прийняти рішення про екстрену посадку", - зазначив Форостяк.

Він додав, що до літака А320, який щойно приземлився, для огляду підозрілого предмета вирушив кінологічний підрозділ Державної прикордонної служби України.

Пізніше Форостяк зазначив, що пасажир, яким виявився громадянин Литви, довгий час пробув у туалеті і вийшов переодягненим в інший одяг. Підозрілих речей виявлено не було.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в міжнародному аеропорту "Бориспіль" літак авіакомпанії МАУ Boeing 737-800 зіткнувся з автомобілем кейтерингової компанії.