RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Сумах чоловік через давню образу влаштував різанину в ресторані: фото та відео

У Сумах чоловік з ножем напав на двох співробітників ресторану.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

"Чую крик божевільний: Юра, затримай його, затримай! Він рвонув повз мене, я тільки побачив, що у нього в руці ніж і ніж весь у крові. Завгосп вибіг весь закривавлений", - каже охоронець закладу.

Зловмисник побіг у бік зупинки громадського транспорту і сів у маршрутку. Там його і затримали охоронці. Однак зловмисник встиг поранити руку одного з них.

"Я різав завгоспа, тому що він довів мене до афекту, тому що образив кілька років тому", - сказав сам зловмисник.

Про наявність давнього конфлікту заявили і співробітники поліції.

"Кілька років тому завгосп його образив за те, що не хотів робити водовідведення біля його помешкання. Таким чином він, тобто затриманий, взяв вдома ножа і прийшов з'ясовувати обставини з завгоспом", - зазначив керівник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Місцеві жителі кажуть, що проблема дійсно у водовідведенні з ресторану, який веде прямо на подвір'я багатоквартирного будинку, мешканці якого вже втомилися скаржитися. За їх словами, вода затоплює підвал і підмиває стіни будинку. Одного разу трубу водовідведення мешканці будинку своїми силами заліпили цементом, але невдовзі з боку ресторану в паркані прорубали іншу дірку – і вода знову ринула у двір.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в Дніпропетровській області озброєні люди напали на виборчу дільницю.