RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Під Черніговом попрощалися з бійцем АТО, загиблим на Донбасі: фото

У п'ятницю, 1 грудня, в Прилуках Чернігівської області попрощалися з бійцем Віктором Масловим, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації (ОДА).

Відзначається, що старший солдат Збройних сил України (ЗСУ), гранатометчик 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Віктор Маслов загинув 28 листопада в Донецькій області від кулі снайпера. Чоловік був мобілізований в листопаді 2016 року.

Маслова поховали на Алеї слави на місцевому кладовищі в Прилуках. Попрощатися з ним прийшли рідні та близькі, побратими, представники влади та громадськості.

Так, в пам'ять про загиблого Маслова і в пам'ять про військовослужбовців - учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, в Прилуцькому районі та місті Прилуки 1 грудня було оголошено Днем жалоби.

Фото: censor.net.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Генштабі дали важливий коментар щодо просування ЗСУ на Донбасі.