RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Поліція опублікувала фото вбивці, який розстріляв у обличчя чоловіка на Запоріжжі

Співробітники правоохоронних органів затримали зловмисника, який розстріляв у обличчя чоловіка в Енергодарі Запорізької області.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

"6 грудня близько 06:00 ранку до Енергодарського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні, куди був доставлений невідомий чоловік з тілесними ушкодженнями. Через деякий час потерпілий помер", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився місцевий житель, 1955 року народження.

Як встановила поліція, чоловіки розпивали спиртне в одному з гаражів, між ними виникала сварка. Тоді раніше судимий чоловік 1963 року народження вистрілив в потерпілого.

На сьогодні підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У зловмисника вилучено зброю, яку направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті - позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

Фото: zp.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", убитим увечері 3 грудня в Одесі чоловіком виявився учасник злочинного угруповання.