RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Кременчуці націоналісти побилися з поліцією: опубліковано відео

У місті Кременчук Полтавської області між співробітниками поліції і активістами партії "Національний корпус" сталася бійка.

Про це повідомляє УНІАН.

Сьогодні вранці активісти "Нацкорпусу" влаштували пікет біля кафе на бульварі Пушкіна, який, як вони заявили, незаконно збудовано на території скверу. Кілька десятків активістів спробували змалювати фасад кафе і наклеїти на нього плакати. У свою чергу, співробітники поліції перешкоджали їм і підкреслювали, що такі дії незаконні.

Активісти приклеїли на будівлю кафе кілька плакатів, після чого запалили фаєри і вирішили піти. Однак із зворотного боку кафе залишилися кілька людей, які всіляко провокували поліцейських, а один з активістів навіть застосував силу. Патрульні вирішили затримати активіста, однак протестувальники почали відбивати свого товариша. З криками: "Наших забирають!" вони накинулися на правоохоронців. У відповідь співробітники поліції застосували газові балончики, сталася бійка. При цьому одного з активістів все ж затримали і відвезли у районний відділ поліції.

Орендар кафе Сергій Кулинич каже, що заклад має всі необхідні документи і побудований законно.

Як повідомляв "Апостроф", у центрі Києва співробітники піцерії побили своїх відвідувачів.