RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Потрібно обговорювати не вибори, а склад коктейлю Молотова: відомий журналіст жорстко висловився про росіян

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін буде при владі до тих пір, поки росіяни будуть обговорювати неіснуючі вибори, а не оптимальний склад коктейлю Молотова.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тепер, звичайно, постали важливі питання. Що далі? Раніше, ясна річ, ці питання нікому і в голову не приходили, бо всі знали: зараз Навального (російський опозиціонер Олексій Навальний, - ред.) як зареєструємо, як виберемо, і - тут влада, яка розв'язала три війни, вбила десятки тисяч людей, збила "Боїнг", вбиває опонентів в центрі Москви, труїть їх за кордоном, окуповує сусідні країни, репресує народи, вкрала стільки, що нікому й не снилося - тут вона, звичайно, від опускання папірця з галочкою в квадратику в тумбочку з прорізом відразу злякається і втече. І все буде добре", - зазначив Бабченко.

Він нагадав, що Навального не зареєстрували, і тепер постало питання, що робити далі.

"Легітимні ці вибори, або нелегітимні? Бойкотувати, або не бойкотувати? Голосувати за Собчак, або не голосувати? Виходити на протест зі стрічками, або виходити з кульками?" - продовжив журналіст.

За словами Бабченко, все це, безумовно, дуже важливі питання.

"Але реальність полягає в тому, що ніяких виборів у вас немає. Їх в принципі немає, розумієте? Хоч з Навальним, хоч без Навального. Хоч з кульками, хоч з качечками. Ви не можете бойкотувати те, чого немає. І не можете брати участь в тому, чого немає. У вас є узурпація влади. І узурпатор на троні. Який на кульці крутив всі ці ваші камлання з бойкотами і реєстраціями. Разом з конституцією, законністю, судами і бюлетенями", - підсумував він.

Як повідомляв "Апостроф", російського опозиціонера Олексія Навального не допустили до реєстрації в якості кандидата на президентські вибори в 2018 році.