RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У США подружжя-нелюди тримали в рабстві 13 власних дітей: опубліковані фото

У Каліфорнії (США) співробітники поліції заарештували подружжя, яке тримало в рабстві 13 власних дітей.

Про це повідомляє інформагентство dpa.

Відзначається, що про арешт батьків-нелюдів стало відомо в понеділок, 15 січня. Так, заарештованими виявилися 57-річний Девід Аллен Терпін і 49-річна Луїза Анна Терпін.

Про жорстоке ставлення батьків до дітей поліції повідомила 17-річна дочка, яка зуміла втекти з будинку, розташованого на відстані близько 115 кілометрів від Лос-Анджелеса.

Як встановила поліція, деякі діти подружжя були прикуті ланцюгами до ліжок і перебували в темних смердючих приміщеннях. При цьому їхні батьки не змогли знайти логічного пояснення своєї поведінки.

Сім утримуваних в ув'язненні дітей були вже дорослими - від 18 до 29 років. Повідомляється, що всі вони мають ознаки недоїдання і "дуже брудні". Семеро з них доставлені в лікарню, де їм надається медична допомога.

Сусіди подружжя розповіли журналістам, що їм було відомо про те, що це багатодітна сім'я. Втім, скільки саме дітей у подружжя, вони не знали, оскільки ті не часто виходили на вулицю.

Уточнюється, що батьків звинувачують в тортурах і жорсткому ставленні до дітей. Суд уже визначив їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю звільнення після внесення застави в розмірі 9 млн доларів для кожного.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися свіжі фото і перше відео з місця кривавої різанини в пермській школі.